diumenge, 4 de juliol de 2010

Rasims de Luna


Dos ans fa, ne vos parlèri, anèri a la primièra de Rasims de Luna, una creacion poetico-musicala pel centenari de Max Roqueta. Un espectacle de qualitat granda que m'i regalèri. "Normal!" me diretz amb de mond coma Pecout per recitar, Tisnèr per metre en votz e Wonder Audemard l'autboissaire per metre en musica.

Dos ans aprèp, es a dire ara (o expliki pels nècis que sabon pas comptar), i a una soscripcion pel CD de l'espectacle. Mai que lo CD: es lo CD + un libret de 64 paginas, e akò per 15€.

Auretz totas las entresenhas sul sit de las Amistats Max Roqueta, mai precisament a la rubrica Rasims de Luna. Ieu soi a escotar "Rasims de Luna" , m'agrada aquel tròç :)

Per i soscriure e recebre lo cofret a l'ostal akò còsta 15€ e coma son de mond modèrns las Amistats Max Roqueta, podètz pagar en linha per carta blava o paypal.Tant que i soi, ne profechi per dire que los polits Cahiers Max Rouquette, dins lo nº4, i a una entrevista de Laurent Audemard que ditz de causas plan polidas sus l'autbòi lengadocian :))))
- max-rouquette.org
- Disc Eveniment Rasims de Luna