diumenge, 28 de desembre del 2008

Qu'es aquò?



EDIT: E òc , es de fogassa d'Aigas Mortas, òsca mon Tamonet!
Per los que coneisson pas: es tròp tròp bon. Pas brica estofarèl, mofle, lo pè.

12 comentaris:

  1. Daus "loukoums" purrits ?
    'na flaunharda esbocinada en pitits cairats ?

    ResponElimina
  2. Harina,agua, azucar, levadura, huevo, etc. ¡Ah! y horno.

    ResponElimina
  3. De l'antiga Roma a la teva cuina?

    ResponElimina
  4. Una varietat sucrada de rocafòrt?

    ResponElimina
  5. Belèu d'espongas en trin se secar endamòn dins Tunisia. Se reconeis plan lo solèlh e las ombras, de Sfax, o alara de carelatges a Pompéi non?
    O alara de flan.

    ResponElimina
  6. es de la fogassa d'aigas mortas

    ResponElimina
  7. Cresi pas que sia de mangiscla. Benlèu una fotò presa d'avion. Sabi pas ieu... Avairon en agost ?

    ResponElimina
  8. O sabi, o sabi!!!!! Mas o dirai pas :P

    ResponElimina
  9. mai non lo tam es de la vila de tam. Coma mickey de mickeyville

    ResponElimina
  10. "de fogassa d'Aigas Mòrtas"???

    Ieu cresiai qu'èra una radiografia en 3D de ton fetge après las fèstas.

    ResponElimina

Mercé :)