Quan un catalan (de qui coneishem los gosts culinaris, d'ua cèrta tradicion catalana mei que mei...) e't ditz aquò : dèisha'u díser. (Quan seré lotonamoros!) Qu'as gosts segurs.
Que'n tornaram parlar lo dia quan calha explicar que la sanqueta, dab cocomets e escalonhas, a la padena, qu'ei hòrt bon ! ;)
Mas non!! çò qu'es eresia es metre de ròcafòrt sus una lesca de burre e assajar d'i botar dejós ua lesca de pan. Merita pas lo fuòc mas es l'infèrn de tot biais. Assaja e veiràs!!!
a! non! aqui tocam a l'espelida de la vida!
ResponEliminaieu sense burre!
ResponEliminamas respecti tots los gostos!
(ho dic bé?)
Estic d'acord amb Androna! Està plovent a Occitania avui?
ResponEliminaQuan un catalan (de qui coneishem los gosts culinaris, d'ua cèrta tradicion catalana mei que mei...) e't ditz aquò : dèisha'u díser. (Quan seré lotonamoros!) Qu'as gosts segurs.
ResponEliminaQue'n tornaram parlar lo dia quan calha explicar que la sanqueta, dab cocomets e escalonhas, a la padena, qu'ei hòrt bon ! ;)
Mas non!! çò qu'es eresia es metre de ròcafòrt sus una lesca de burre e assajar d'i botar dejós ua lesca de pan. Merita pas lo fuòc mas es l'infèrn de tot biais. Assaja e veiràs!!!
ResponEliminaHome divertit, Joan:-) És això la teva llengua, Mela? Bon cap de setmana! Claudi Martí
ResponEliminaLi fau fotre quauquarren dejos au rocafòrt per le minjar ??? Se pòt pas minjar entau ??? Emb los dets e directament dins la bocha ?
ResponEliminatout à fait de ton avis Mel moi qui ai passé mon enfance à garder les brebis dont le lait partait à Roquefort
ResponElimina