Lo darnier còp que fuguèri a Seta, èra ame d'amics de Montpelher per sopar (i a, ara, quàuquas d'annadas d'acò). Me sòveni que manjeriam de tielas e de frucha de mar. Sabes (tu que siás de Seta) còma se fai la pasta deis tielas? Ai probat a nen faire a l'ostàu ame de pasta de pan mas son pas tan bònas còma aquelas que manjeriam a Seta. I'aurà un secret?
K, as rason. Benlèu es melhor com'acò: faudrà que m'entorne a Sèta per ne manjar de bonas e anar a Sèta es totjorn un plaser! A Londres me limitarai a far de fish pies o de steak pies (amé de vaca fadada).
Un couscous au poisson avec un bon listel!!! La caverne d'alli bouaboua cette rue!!!!
ResponEliminaLo darnier còp que fuguèri a Seta, èra ame d'amics de Montpelher per sopar (i a, ara, quàuquas d'annadas d'acò). Me sòveni que manjeriam de tielas e de frucha de mar. Sabes (tu que siás de Seta) còma se fai la pasta deis tielas? Ai probat a nen faire a l'ostàu ame de pasta de pan mas son pas tan bònas còma aquelas que manjeriam a Seta. I'aurà un secret?
ResponEliminaPlatjaire>> La tiela es un secret, secret, secret.
ResponEliminaThat's life;)
L'ai pas ieu lo secret, que mos parents son pas setòris, son cevenòls....
es l'escasença de tornar a seta per ne tastar encara un còp.
ResponEliminanos convida Melà?
K, as rason. Benlèu es melhor com'acò: faudrà que m'entorne a Sèta per ne manjar de bonas e anar a Sèta es totjorn un plaser! A Londres me limitarai a far de fish pies o de steak pies (amé de vaca fadada).
ResponEliminaA Londres, fau minjar locau, fau minjar pakis !!! Qu'es tròp dangierosa la noiridura anglesa...
ResponElimina