dimecres, 28 de març del 2012

de cossí Google m'empacha d'aver una vida amorosa

Tot comencèt quand GoogleImatge me mostrèt una fòto del tipe que m'agradava. Un tipe m'agrada e bim, GI me lo mòstra, a la GayPride, en estring, sus un carri, a cuolejar sus de musica merdica. 
Destruccion de fantasma nº1.

Puèi, i aguèt lo jorn que ne googlèri un e que lo trobèri pas. 
Espèra, un tipe que lo quite google lo coneis pas, ieu li parli pas. Deu èsser un mafiós en cavala o vai-te'n saber qué.
Destruccion de fantasma nº2.

Puèi, aqueste japonés que me soriguèt amb sos uèlhs que petejavan d'intelligéncia. 
Apreni qu'es nascut en 1824. Cent ochanta-uèch ans, es benlèu un pauc vièlh per ieu.
Puèi tombèri sus sa paret facebook. Escricha tota en japonés. A, mas ieu, se pòdi pas susvelhar sa paret facebook per poder apasturar ma gelosiá o per i trobar de tèmas de convèrsa per començar l'operacion seduccion, es pas la pena. 
Destruccion de fantasma nº3.

E enfin, i aguèt l'òme que parla plan.
Sabiái pas son pichon nom solament. Lo cerquèri sus FB en clicant suls amics dels amics de mos amics. Las fòtos sus FB: es desguisat , fa de reconstitucions crosado-medievalas. A mèrda. Bon, a lo drech d'aver una passion. Es pas mai con que de colleccionar los sagèls.
Piqui son nom dins google e descubrissi que fa lo mestieral en prepausar al mond de catarinetas en tèrra, cuèchas al solelh, pintradas a la man, reproduccion confòrma de las catarinetas qu'avèm dins los òrts a l'escala 24/1, que las fa confòrmas a la realitat : rojas amb de punts negres mas que vòl plan cambiar las colors. E pels mai hippies, ne pòt far amb de compòst.
Destruccion de fantasma nº4.




O vos disi : Google es un destructor de fantasmas!



1 comentari:

  1. Pourriez-vous exister sans l’univers ?
    Et posez-vous cette belle question : l’univers pourrait-il exister sans vous ?

    _____
    C’est ce que je dis toujours à mes patients. Cela leur apporte un soulagement momentané, puis ils retombent dans la pensée qui les obsède : que l’univers a été créé dans le seul but de les flouer.
    _____
    Budhā

    ResponElimina

Mercé :)