dimecres, 27 de març del 2013

Manjar al país: la carn

La carn de vaca e de vedèl, la crompi per cartons de 5kg a un païsan de Lengadòc-Naut que la me pòrta a l'ostal.

La bèstia es abalida a Angles (Lengadòc Naut), portada, tuada, plastificada e encartonada a l'escorjador de Puèglaurenç (Lauragués) e manjada a Chicago de Lengadòc. De sa naissença a mon cagador, aurà fach mens de 200 km.


Lo prètz : 12-13 €/kg


Solid, cal aver un congelator :)





Mas nos cal manjar los animals?


Eating Animals, entrevista amb l'autor

4 comentaris:

  1. Fa cinc ans que mangi pas mai de carn e francament me manca pas (levada la carnsalada dins la carbonara).

    ResponElimina
  2. E la grasilhada l'estiu?

    ResponElimina
  3. L'estiu? A París? ;)

    ResponElimina
  4. Santa Inquisicion28/3/13 14:54

    Naut Lengadòc (e pas Lengadòc Naut). Darnièr avís, o tornarai pas dire.

    ResponElimina

Mercé :)