diumenge, 18 de setembre del 2016

Nàpols - III-2, p.39 > p.42

03/08/16 - 13h37 - Ercolano - Dins un restaurant a toristas.

A la sortida de la gara Ercolano-Scavi, pòs prene pas qu'una carrièra.
Aquí, una primièra dròlla me prepausa "something twitt". 
Compreni pas qu'a la segonda dròlla que "twitt" es pas twitter mas es "to eat". 
Una tresena me ditz çò mème en me donant un papièr.
A cada còp "no, grazie". Primièr perque m'agrada pas que me parlen anglés. Puèi, a la sortida de Pompèi, sortiguèri pas per ont èri dintrada, trobèri una avenguda de "souvenirs" e l'impression d'èsser la font dels sòus m'agrada pas brica. O sabi ben que fa partida del jòc, mas quand mème. 
Lo quatre dròlle me prepausa "to eat", m'escacalassi que lo tròp, aquò te balha lo regolitge o lo rire. Lo tipe me sortís totas las lengas que sap. E acaba per "Hercolanum straight down". Es plan brave de m'indicar que d'indicacions n'i a pas brica. Al pretz que te fan pagar las dintradas, poirián flechar dempuèi la sortida de la gara!
Me trachi qu'ai pas dinnat, pas gaire dejunat e que seriá plan de metre de gasolina dins mon cadabre.
Vau cap a aqueste dròlle, mòrta de rire, ritz tanben. A ganhat.

Mon ensalada rucula, tomata, bufala, basilic, parmiggiano es aquí.






2 comentaris:

  1. Fa enveja. Un pauc d'òli d'olivas ?

    ResponElimina
  2. solide! las botelha que i a darrièr las luntas, aquò's d'òli. :)

    ResponElimina

Mercé :)