Soi segura que dempuèi que vos demandèri conselh, vos demandatz totes de qué faguèri de mos dos quilos de naps.
E ben, coma tot lo mond diguèt qu'aquò èra bon crus, ne prenguèri un, lo raspèri amb una pastanaga (valor segura). Mas abans de lo raspar, te lo cal pelar, e lo nap, es pas coma los paquets de cigarretas ont es marcat "fumar tuga", lo nap, te prevenon pas de res. Es pas marcat "lo nap es desgulasse". Es pas marcat "lo nap quand lo pelas, aquò pudís a cimèc espotit". Ara, sètz prevenguts.
Nap e pastanaga raspats:
Èra plan desgulasse.Nap e pastanaga raspats:
Alara, i botèri de vinagreta:
Oè, quichèri un pauc sul vinagre balsamic :D
E èra pas bon tanpauc.
Alara, i apondèri de granas magicas:
E ben, aital, èra plan bon! Las granas: virasolelh, cogorda (aquò's bon per la prostata!) e sesam.
Ensagèri quicòm mai, que pas que de veire la fòto comprendretz qu'es una causa afrosa que ne parlarem pas:
Kebab Power!!!!
Alaidonc qu'era ben 'na conariá de la "cuisine nouvelle" de minjat de las rabas crudas... ne'n era segur ! De tot biais, aime pas las cruditats (nonmas las cuechitats coma disiá 'n'amija per se fotre de me...).
ResponEliminaEmai faliá pas tot minjat d'un còp ! Tu ne'n aviàs per un mes de totas quelas rabas ! E cuechas a la vapor emb de las pomas de terra mai dau peisson.... argghhhh...
Sei pas plan segur de venir minjar chas te un jorn... o ben te fau la cosina :-D
A mas soi tornada al Kebab, cal pas desconar.
ResponElimina